Ахат тръгват на турне

За радост на многобройните български хеви метъл фенове, легендарната група АХАТ тръгва на голямо национално турне от 28 Август до 29 Септември 2007. То се организира в подкрепа на най-новият концертен албум на групата, който от 15 август ще излезе официално на музикалния пазар. Турнето ще продължи един месец и ще премине през летните театри на едни от най-големите български градове.

То ще стартира ударно с два морски концерта. На 28 август в летен театър – Варна и на 29 август в летен театър – Бургас.

Следващите концертни дати са планирани за септември и ще обхванат градовете Пловдив, Стара Загора, Попово, Русе, Ловеч, София и Благоевград.

Във всеки град, освен да се насладят на музиката на любимата си група на живо, феновете ще имат възможност да си купят различни рекламни сувенири и музикални дискове на любимите си звезди, както и да вземат афтографи от своите фаворити и да се снимат с тях. На концертите няма да се допускат лица под въздействието на наркотични вещества или алкохол.

Продажбата на билети стартира на 6 август (понеделник) 2007 г. Те могат да бъдат закупени от: НДК, билетен център (София), както и в магазини “Вижън” (София), Фестивален конгресен център и Дворец на културата и спорта (Варна), “Саунд гардън” (Бургас), “Мюзик център и рок шоп” (Пловдив), “Млад техник” (Сливен), “Медуза” (Велико Търново), Драматичен театър “Сава Огнянов” (Русе) и онлайн на адрес www.ticketpro.bg.

Началото на концертите е в 20 ч., а цената на билета е 8 лв.

Сподели в: