Атлантида и маите

Истината за Атлантида и маите в книга

Иде ли краят на света?
В навечерието на 2012 година зачестяват публикациите за календара на маите и мрачните им предсказания. Повечето статии спекулират със страховете на хората. Единствено книгата на Франк Джоузеф „Атлантида и
маите” представя всички гледни точки и тълкувания на строго научна основа. На този труд изследователят е посветил 25 години от живота си. „Атлантида и маите” доказва, че календарът, който вещае края на света, е плод на обединеното знание на цивилизациите на Атлантида и Лемурия. Авторът проследява връзките между потъването на легендарната страна, възхода на цивилизацията на олмеките (предшествениците на маите) в Мексико, Първата египетска династия и народа на маите, чиито астрономически познания смайват учените с изключителната си прецизност.

Франк Джоузеф не само представя фактите, но и предлага на читателя задълбочени тълкувания. Новост в книгата са най-актуалните глациоложки проучвания, откровенията на индианците от племето хопи и наскоро
разчетените старонордически текстове.

В „Атлантида и маите” ще разберете каква е вероятността да настъпи нова ледникова епоха или да ни връхлетят мащабни слънчеви бури, кога и защо се обръщат полюсите, какво става, когато слънцето се изравни с галактическия екватор, както и каква е рецептата на маите за възстановяване на космическото равновесие.

Изданието на издателство „Милениум” е богато илюстрирано и анотирано, а към много от тезите има посочени полезни връзки за допълнителна информация. Търсете го в добрите книжарници в цялата страна.

Издателство "Милениум"

Сподели в: