Артистите от Live From Buena Vista – The Havana Lounge водят роднини в София

“Още по-горещо шоу ви очаква на 10-ти февруари” в зала 1 на НДК, закани се добре познатия на българската публика Хулио Алберто Фернандес, солист на шоуто Live From Buena Vista – The Havana Lounge. Този път в България, той ще пристигне заедно със съпругата си – Ребека, която обича да го придружава навсякъде. Целият състав вече толкова е свикнал с нея, че по време на един от спектаклите, човекът, който обявявал имената на солистите, вместо да извика “А сега – Хулио и Тереза, казал – Хулио и Ребека!”. Тази и още забавни истории сподели самият Хулио Алберо Фернандес в разговор с организаторите от Жокер медиа, по повод предстоящият спектакъл през февруари. Роднина на другата звезда на сцената – Тереза Гарсия Катурла, ще я придружава у нас. Синът й Johannes García, кръстен на великия композитор – Бах , е един от музикантите в шоуто.

Посланиците на кубинската култура по света, както звездите определят себе си и самото шоу, никога не забравят първоначалните герои от Buena Vista Social Club и основатели на Live From Buena Vista – The Havana Lounge – Рубен Гонзалес и Пио Лейва. Хулио Алберто казва “Buena Vista Social Club даде началото на един път – и ние и много други като нас, тръгнахме по него”.

Пътят отново ще ги доведе в България – на 10-ти февруари в зала 1 на НДК. Билетите за шоуто вече са в продажба – ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg и в магазините на Office1Superstore,M-Tel, Orange Center и в Билетен център в НДК. Цената им е от 25 лв до 90 лв за билет.

Сподели в: