„Апокалипсис кога?” с мини турне по морето

Най –новата постановка в репертоара на Общински драматичен театър-гр.Кюстендил тръгва на мини-турне край морето. На 29 юли от 19.30ч. жителите и гостите на гр.Поморие ще могат да се насладят на спектакъла ,а на 30 юли пак от 19.30ч. пиесата ще бъде играна в гр.Бургас на сцената на ОПЕРАТА.

Кредитна инспекторка около 40-те бленува мъжа на мечтите си. Толкова е самотна, че съзира мъжа на живота си в свой клиент, който видимо не се справя, тегли кредит след кредит, но в замяна на това е симпатяга…

Заклет екозащитник лежи безстрашно пред багерите, за да спаси последните останали територии с несъсипана природа. Там е смел, но не и в сърдечните дела – нужна му е цяла година, за да накара съседката си да погледне с женско око към него. Тя пък е безработна, но тъй като всички говорят за края на света, предпочита да лежи и да го чака…

Ей такива истории се случват с героите от спектакъла "Апокалипсис, кога?".Диана Любенова е в ролята на кредитната инспекторка Боряна. Естрадният и оперен певец Орлин Горанов, който дебютира в киното с "Мисия Лондон", сега ще направи и прощъпалника си в театъра като жонглиращия с парите Иван. В другата двойка ще разпознаем актьорите Мариян Бачев (Християн) и Вяра Зайкова (Ева).

Четиримата герои минават през любов и разочарования, но публиката ще се забавлява.Пиесата е написана специално за тях и кюстендилския театър от Мирослав Милков, Йордан Колев и Тодор Карагяуров, трима от сценаристите на "Шоуто на Слави". Постановката е на Борис Панкин, музиката е написал Евгени Господинов, а сценографията е на Петър Митев.

БИЛЕТИТЕ СЕ ПРОДАВАТ ПО МЕСТА И НА ТЕЛ.0894898098

Сподели в: