Антибиотика с нов албум

След тригодишна раздяла групата се събра с новата си песен “Аз дишам с теб”.

Видеото на най-новия сингъл на “Антибиотика”, което за кратко време върна единствената по рода си момичешка банда в България на върха на музикалните класации, е част от ново уникално мултимедийно CD.
CD-то е специален подарък – то се предлага на пазара в промо пакет в два варианта – 2 броя Kit Kat Pop Choc или Lion Pop Choc.
Дискът е събрал най-големите музикални успехи на групата – четири клипа на хитовете на “Антибиотика” от създаването им през 1997 г. до временната им раздяла през 2004 г.
Клиповете на “Хладно пространство”, “Има как”, “Не искам, не мога” и “Какво е времето вътре в мен” не са единствената изненада за почитателите на Pop Choc музиката. Инфото за момичетата, което може да бъде намерено в CD-то, показва, че сравнението между тях и Destiny’s Child, En Vogue и Spice Girls не е случайно. Последната фотосесия на “Антибиотика”, която също е част от CD-то към промоционалния пакет, пък доказва, че нашите момичета надминават световноизвестните си колежки от гърл бандите със супер нова визия.
Промоционалният пакет, предлаган на препоръчителна цена 4, 20, може да бъде намерен в магазинната мрежа на страната.

Сподели в: