Ансамбъл "Чинари" ще залюлее зала 1 на НДК

Ансамбъл ЧИНАРИ с нетрадиционен спектакъл-кампания в подкрепа на българския танц и шевица по света!

"Ние, българите" е най-новият спектакъл-кампания на ансамбъл "Чинари" в подкрепа и популяризиране на българския танц и шевица по света. Събитието ще се състои на 24 ноември в зала 1 на НДК, а билетите за него вече са в продажба.

Промоционална цена:

До 18 октомври включително те ще бъдат с промоционална цена – от 16 до 27 лв, а след това ще станат съответно от 20 до 30 лв.

Освен в интернет (на www.ticketportal.bg) билети за “НИЕ БЪЛГАРИТЕ” ще могат да се закупят още от Билетен център в НДК, книжарници Booktrading, Office1Superstore, Гринуич, магазини Пикадили, На тъмно, бензиностанции OMV.

В програмата:
Освен невероятните танцьори от ансамбъл "Чинари",  в “Ние, българите" ще се включат още група Etnotix, трио "Булгарина" и Оркестъра за народна музика на Българското национално радио. Хореограф и режисьор на колоритния спектакъл е Асен Павлов, носител на ИКАР 2015г с ансамбъл "Чинари" за спектакъла “Траките”.

"Ние, българите" ще поднесе на публиката неповторима комбинация от българска фолклорна музика, песни и танци, нетрадиционно представяне на традиционни български шевици и зрелищно надиграване на танцови двойки.

На 24 ноември в НДК ще приключи първият етап от кампанията “Ние, българите",  включила поредица от събития проведени в големите градове на България. Спектакълът в зала 1 ще бъде кулминацията й, а популяризирането на българския фолклорен танц и шевица ще продължи с още концерти, дефилета и други изяви в над двайсет от най-големите градове в света.

Сподели в: