Анимацията "Мадагаскар 3" с премиера на 08 юни

DreamWorks Animation с гордост поднася на зрителите по света третия филм от блокбъстър поредицата “Мадагаскар“ и първи в 3D.

След като избягват в Африка при последното си приключение, Алекс и верните му четириноги приятели Марти, Глория и Мелман копнеят да се завърнат у дома. Те са готови на всичко, за да се доберат до зоологическата градина на Ню Йорк в Сентрал Парк. Придружени от Крал Джулиан, Морис и Пингвините те се впускат в приключението на живота си. Пътят на нашите герои минава през Европа, където те намират идеалното прикритие: пътуващ цирк в който, заедно с многобройни и възхитителни нови герои те пресъздават истинския стил на Мадагаскар.

Всеки от любимите герои е озвучен и на български от:

ALEX / АЛЕКС – Анатолий Божинов
MARTY / МАРТИ – Тодор Николов
MELMAN / МЕЛМАН – Пламен Чернев
GLORIA / ГЛОРИЯ – Петя Абаджиева
SKIPPER / СКИПЪР – Стефан Сърчаджиев
JULIEN / КРАЛ ДЖУЛИАН – Кристиян Фоков
STEFANO / СТЕФАНО – Александър Воронов
GIA / ДЖИА – Мария Силвестър
VITALY / ВИТАЛИ – Веселин Калановски
DUBOIS / ДЮБОА – Василка Сугарева
KOWALSKI / КОВАЛСКИ – Николай Пърлев
Private / Редник – Илия Иванов
MAURICE / МОРИС – Явор Караиванов
MORT / МОРТ – Георги Стоянов

В оригинал филмът е озвучен от звездния актьорски състав, в който отново участват Бен Стилър /Алекс/, Крис Рок /Марти/, Дейвид Шуимър /Мелман/, Джейда Пинкет Смит /Глория/, Саша Барон Коен /Крал Джулиан/, Седрик Тhe Entertainer Комика /Морис/ и Анди Рихтър /Морт/.

Носителката на “ОскарФрансис Макдорманд се присъединява към актьорския състав като злодейката Капитан Шантел Дюбоа заедно с Брайън Кранстън /Виталий Тигъра/, Джесика Частейн /Джиа Ягуара/ и Мартин Шорт /Стефано Морския лъв/.

Анимацията "Мадагаскар 3" е с премиера на 08 юни и предпремиера 1 юни 2012г. 

Сподели в: