Анимацията "Камбанка и тайната на крилете" зрелищно пътешествие през сезоните

Малко след края на горещото лято, Дисни ще потопи зрителите в историята Камбанка и тайната на крилете, посветена на магията на сезоните. С оригиналната пълнометражна анимация на голям екран се завръща една от най-обичаните и знакови героини на Дисни – феята Камбанка, заедно с нейните приятелки Вивета, Иридеса, Розета, Сребърна мъгла и Видия.

За летните феи Зимната гора винаги е била тайнствено и забранено място. Случайният досег на Камбанка с него, обаче, отключва фантазията на малката фея и тя смело се впуска в приключение, което ще промени живота й. Освен един напълно нов свят, Камбанка с изненада открива нещо много по-скъпо – своята посестрима, зимната фея Снежинка. Двете се впускат в приключение, твърде голямо за един свят. На границата между две вселени те разкриват дълбоко скрити тайни и са на прага да разрушат равновесието между сезоните. Ако Камбанка и Снежинка не намерят начин да върнат хармонията в природата, Долината на феите ще замръзне и ще сложи край на приказния живот на своите обитатели.

Камбанка и тайната на крилете е първото заглавие от поредицата „Феи“, което излиза на 3D. Режисьор е Пеги Холмс, която има успешна кариера като хореограф преди да започне да работи по хитови анимации като „Малката русалка 2: Завръщане в морето“. В екипа на филма е и световно известният стилист Кен Рейвс, смятан за „най-хитовия фризьор в Холивуд“. Негово дело е прическата на зимната фея Снежинка.

Вълшебното приключение за цялото семейство идва в кината у нас на 14 септември.

Още на Kafene.bg:

Анимационната комедия Храбро сърце е най-касовата премиера в България

Сподели в: