Анди Флетчер пристига в България като диджей

Анди Флетчер – една от най-влиятелните личности в музикалната индустрия – ще гостува в България.

Анди е един от тримата членове на мега групата Депеш Мод. Той е един от основателите на легендарната банда, създадена в началото на 80-те. От групата казват, че именно той ги сплотява, като често разрешава конфликти между Гаан и Гор. Медиите го смятат за неофициалния говорител на Депеш, понеже най-често той обявява новините им.

Депеш Мод е една от най-успешните ню уейв банди в историята, с над 91 милиона продажби (около 56 млн. продадени албума и 35 млн. сингли) и над 44 песни в класациите на Острова от създаването им досега.

През 2006 Депеш Мод получиха награда в категорията Най-добра група на Европейските награди за музика на MTV. През август тази година групата обяви, че през 2008 отново влиза в студио, за да запише 12-ти студиен албум.

Когато не са заедно, тримата от Депеш работят по индивидуални проекти. Анди има свое звукозаписно студио и прави ексклузивни диджей сетове. Бургас и Каварна ще имат възможност да се насладят на това рядко удоволствие на 8 и 9 септември, когато той ще гостува в България. В Бургас изявата ще се състои на 9 септември в напълно обновения клуб “Елит” от веригата Cool Place, като се осъществява със съдействието на Ваклин Стойновски.

Сподели в: