Ангел и Моисей правят премиера на нов видеоклип – вход свободен

Ангел и Моисей ще представят новата си песен „Тази Снимка Пази” и видеото към нея в столичния клуб One More Кино на 3 септември 2013 г., от 20:00 ч. Входът за премиерата е свободен. Верни на експериментаторската си природа, двамата решиха да заснемат видеото с новите си телефони HTC One. Клипът събира на едно място най-интересните случки и лица от тяхното #OneЛято в няколко различни града в България.

В стилния кино-клуб в градинката на НДК двамата изпълнители ще поканят своята публика за концерт и премиера на новото видео, създадено изцяло в стилистиката на удивителния софтуер на новите телефони HTC One, който позволява заснемане на видео в много висока резолюция, моментален монтаж и кинематографски ефекти.

Във видеопродукцията се включи и супер-идейният режисьор Bash Motion, който пренесе действието в 2063 година. В клипа Ангел и Моисей са достолепни господа на преклонна възраст, които разглеждат стар албум с „живи снимки”. В тяхната компания в ролята на улегнала госпожа влиза и красивата партньорка на Ангел от Dancing Stars – Дорина. Във видеото са включени кадри от концертни изпълнения на артистите в различни клубове, както и няколко спонтанни музикални сесии по улиците на различни градове на България.

Новото видео беше представено предпремиерно онлайн във фейсбук страницата на HTC Bulgaria – днес,  в 10:00 ч. сутринта.

Талантливите изпълнители бяха избрани от HTC, световен лидер в производството на мобилни комуникации, за посланици на един от най-иновативните и високотехнологични телефони на годината – HTC One.

Сподели в: