Ангел Заберски и Живко Петров ще участват в благотворителен концерт

Пианистите Живко Петров и Ангел Заберски даряват таланта си за децата с увреждания. Те ще изнесат в София благотворилелен концерт в подкрепа на И АЗ МОГА на 15 декември 2008 г. от 19 часа в зала "България”.

Концертът е със специалното участие на Димитър Семов и Димитър Шанов и включва произведения на композитори като Едвард Григ, Моцарт, Верди, Рахманинов, Равел, Дебюси, Петко Стайнов и др., аранжирани от Заберски и Петров с изразните средства на джаза. След това всички гости са поканени във фоайето на зала "България” на коктейл и изложба с продажба на детски картини с коледни мотиви.

Билетите за концерта са на цена от 20, 30 и 50 лева и могат да бъдат закупени от офиса на фондация И АЗ МОГА (www.icantoo.eu);
Еventim.bg, Germanos, МСвят; Пикадили, Usit Colours, рекламните бюра на "Труд" и "24 часа".

Различни фирми могат да се възползват от тази възможност и да закупят билети за събитието като коледен подарък за своите клиенти, служители или партньори. По този начин, от една страна те ще заявят своята социална ангажираност, а от друга – ще съдействат за това интеграционните проблеми на децата с множествени увреждания в България да станат част от общественото съзнание.

Концертът е изцяло благотворителен и събраните от него средства ще бъдат в подкрепа на медицински център И АЗ МОГА за деца с увреждания в Студентски град, София.

Сподели в: