Ангел Дулчев за модните цветове, кройки и аксесоари през 2015

Представете се с няколко изречения за читателиете на Kafene.bg.
Най-кратко казано аз съм един млад дизайнер. защото това не е нито работа, не е и дарба. Това е начин на живот: ти чуваш, виждаш и мислиш по различен начин. Дори и най-малките ти и несъзнателни постъпки са насочени към търсенето и създаването на красивото и удобното. Аз съм дизайнер до мозъка на костите си, а най-прекрасното е, че зад моите действия стои българската марка Twelve О'clock.

Модата е диктаторка или приятелка на жените?
Модата е сложна материя, многопластова и различна в очите на всеки – като една истинска жена. Единствено ние сами можем да изберем каква ще бъде тя за нас – приятелка или диктаторка. Моя съвет е все пак да не се спускаме сляпо по течението, а да пречупваме модерната естетика през собствената си призма.

Кои са водещите цветове за 2015?
Като цяло през 2015 ще се радваме на изобилие от ярки чисти цветове, като най-честата им употреба ще бъде в комбинация между тях. Навярно няма да изнедам никой като казвам, че през следващата година ще напълним гардеробите си с дрехи в синьо, лилаво и бордо. Разбира се безспорен хит ще бъде и цвета на Pantone за следващата година, а именно Marsala.

Кои ще бъдат аксесоарите за 2015?
Колани.

А десените?
Предвид напредъка, който наблюдаваме при щампирането, мисля че ще се радваме на много по-сложни десени. Тук не става въпрос само за 3D изображенията, но и за много по-детаелни и сложни растери. Все пак флоралните мотиви ще запазят доминацията си и през следващата година, но по-абстактно пречупени.

Кои кройки при полите ще са актуални и можем да намерим в https://twelveoclock.bg/?
Падащите свободно и разкроени модели, даващи свобода на движението – кройки за ежедневието. Леко ракроената А-образна пола също ще намери място в гардероба на всяка жена.

А при панталоните?
Slim и брич панталоните.

Как ще завършите изречението – Жената е красива, облечена с…
Парфюм (смее се). За мен една жена е най-красива с рокля и наистина високи обувки и разбира се облечена в модел на Twelve O'clock.

Сподели в: