Алън Парсънс излиза на сцената със зрелищно симфонично рок шоу

На 28 септември музиканта, певец, английският писател Алън Парсънс, който след няколко години мълчание, усети необходимост отново да се върне в музиката на живо, ще представи едно великолепно звуково и светлинно шоу. Легендарната британска рок банда Alan Parsons Live Project ще направи двучасов забележителен концерт.

С мит за симфониична рок вечер ще слезе до най-верните фенове в зала 1 на НДК, придружен от роботи, готик, древните египтяни, от "Sirius " до с "Eye in the Sky": всичко най-доброто от брилянтния композитор и продуцент в една вечер.

До него на сцената ще застанат .J. Olsson (вокали), Мaни Фокаразо (клавишни), Гай Ерез (бас), Алистър Грийн (китара), Дани Томсън (барабани) и Tод Купър (саксофон, перкусии и вокали) и Алън вокали, акустична китара и клавишни.

Засвидетелствайки почит и уважение към творчеството му, по покана на НДК на 27 септември от 15.00 часа в зала „ Мати“, Алън Парсънс ще остави своя отпечатък за "Залата на славата“ .

От 20.00 часа на същата дата групата ще гостуват на живо  в "Шоуто на Слави“.

Едно страхотното парти със самия фронтмен Алън Парсънс и компания, ще се заформи след 21.00 часа на 27 септември в артистичната и предпочитана дестинация  рок бар ROCK IT, който ще посрещне многобройните почитатели на звездата за тематична „Вечер на Алън Парсънс“ . Снимки, автографи,  впечатления  и много емоции  очакват присъстващите, както и томбола. А спечелилите билети чрез игрите и въпроси  свързани с творчеството му,  ще получат и личен автограф от звездата.

Очакваме Ви в ROK IT на 27 септември след 21.00 часа!

За комфорта на групата, се погрижиха от МОТО ПФОЕ  България, които любезно предоставиха няколко луксозни автомобила последен модел на марката JAGUAR  И LAND ROVER . Те ще са на разположение през целия им престой  у нас.

Билети, все още може да закупите на касата на билетен център НДК и в мрежите на EVENTIM.BG. Шоуто започва в  20.00 часа

Още нещо любопитно
:
Класическият албум на Alan Parsons Project  "I Robot“ отбелязва 36-годишнина. Един ремастериран албум, в който са включени девет неиздавани досега песни.

Гостите-певци, които са включени са: Alan Clark от Hollies и Steve Harley, основните музиканти са китаристът Ian Bairnson и басистът David  Patоn на Pilot, барабаниста Stuard Tosh и кийбордист Woolfson.

Успехът на I Robot отчасти се дължи на началото на първия епизод на филма на  George Lucas "Star Wars”.

"Беше ясно, че нашето време е безупречно – беше израснало цяло ново поколение сред любителите на научната фантастика " – добавя в свое интервю Парсънс.

Сподели в: