Алек Сандар ще открие Световния музикален фестивал в Ню Йорк на 17 юни

24 годишният български певец и композитор Алек Сандар ще открие най-престижния световен музикален фестивал, който ще започне на 17 юни в Ню Йорк, САЩ. Българинът, който се изявава паралелно и на модия подиум ще пее заедно с култовата звезда Yozmit (Йозмит). Алек Сандар и Йозмит ще направят 30 минутно шоу за откриването на фестивала. Ше бъдат включени песни, които Алек Сандар изцяло е продуцирал сам. Двамата ще направят премиера на новата песен „Sound of new pussy„.

Билетите за „New Music Seminar“ струват 500$, а на фестивала, който ще продължи до 19 юни се дава шанс на 100 млади изпълнители от цял свят да представят своето творчество на няколко сцени в Ню Йорк.

Честта български певец и композитор да открие фестивала се случва за първи път в историята на фестивала. На откриването ще присъстват топ продуценти и представители на различни лейбъли и медии.

Междувременно Алек Сандар направи новият ремикс за KIMBRA. Певицата, която става световно известна с Gotye и мегахита им „Somebody that i used to know„, който и в България набира популярност.

Сподели в: