Алексому и Джем пеят най-позитивната каръшка песен

Хип-хоп изпълнителите Алексмоу и Джем (Alexmall & Gem) за пореден път зарадваха феновете си с нова песен, носеща заглавието „Обаче”. В нея си партнират със Стретч (Stretch) и определено са се справили със задачата да направят нещо различно. 

Хумористичният текст
на парчето разказва за житейски ситуации, с цел да постави слушателите на тяхно място и да им напомни, че трябва да гледат на живота по-весело.

Видеото към песента е дело на Джаджата (Jajata – Crossover videos), музиката е на Алекс и Джем, а за обработката се е
погрижил Бате Пешо (Bate Pesho – Buster Studio). Песента се характеризира с това, че носи свежо настроение и не се ограничава в границите на определен стил. „Обаче” вече може да се види и чуе по повечето музикални телевизии и радиостанции по страната.

Интересен факт е, че Алекс и Джем са единствените хип хоп изпълнители направили песен с Горан Брегович. Общият им проект е част от саундтрака към филма на Джеки Стоев "Летете с Росинант". Двамата артисти имат зад гърба си над 40 живи участия и стотици хиляди слушания в интернет. Скоро могат да се очакват още приятни изненади от тях, до тогава да се насладим на новата им песен.

Сподели в: