Албумът на Рут Колева излезе на международния пазар

На 20 февруари последният албум на Рут – RUTH, излиза на международния пазар

Преди броени дни излезе новото видео на Рут Колева към втория й сингъл от албума RUTH – „Turn This Around“. Клипът е дело на холандския режисьор Буба Дола, чиято идея пренася гледащия в сюрреалистично пространство и време, преди много, много години, в една друга галактика, където главната героиня Рут е фея.
Видеоклипът беше заснет в България през декември миналата година. За стайлинга в него се погрижи Хубен Хубенов, а гримът беше поверен в ръцете на Слав Анастасов.

На 22 февруари гостите в Sofia Live Club ще видят клипа и ще могат да чуят на живо песента, към която беше заснет, както и ремикса на „Turn This Around“. Композицията вдъхнови британския продуцент и диджей Ерик Лау да направи ремикс на парчето. Зад гърба си той вече има няколко собствени албума и колаборации с едни от най-интересните изпълнители. Като гост-диджей той е съпътствал Ерика Баду и Робърт Гласпър по време на последните им турнета.

Два дни преди концерта в Sofia Live Club едноименният последен албум на Рут Колева излиза на международния пазар. Лейбълите, които поемат разпространението на RUTH, са съответно: за територията на Япония – P Vine, за Южна Корея – I Feel Music, за Индонезия – De Majors и за САЩ и Европа – Fat Beats. В България албумът се разпространява от лейбъла на Рут – Flat Line Collective.

Сподели в: