Албена Михова и Дони озвучават нови комични персонажи в "Аз проклетникът 2"

Миньоните се завръщат на голям екран днес в 3D, 2D и 4DX и с хитовите парчета на Фарел Уилямс

Редом до „обичайните заподозрени“ – Гру, момичетата и жълтите миньони – в АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 се появяват още колоритни герои, които перфектно допълват комичния хаос от щури номера, яки коли и чудати джаджи. В ролята на симпатичния корейски продавач на перуки Флойд влиза Дони, който озвучава персонажа на български. С гласа на Албена Михова е представена кокетната Шарън – красива блондинка с амбиция да намери своя красив мускулест принц в лицето на непохватния Гру. Бившият злодей Гру пък ще донесе стабилна доза смях в киносалоните, озвучен, както в първия филм, от актьора ветеран в дублажите Стоян Алексиев.

Продавачът на перуки Флойд Орелсан е кореец, собственик на магазин за перуки в мол „Пардайз“, където се развива голяма част от действието във филма. Флойд е горд мъж с голяма осанка, но и настойчив търговец. Винаги се оглежда за плешиви мъже, потенциални клиенти и така се среща с Гру. На български Флойд е озвучен от популярния актьор и певец Дони, който признава, че неговата среща с героя се е състояла едва в звукозаписното студио, но го е харесал от пръв поглед. „Той обожава стоката, която предлага, мек е като памук пред клиента, но ако някой не хареса продуктите му, много се засяга“, споделя Дони.
С гласа на Албена Михова ще говори кокетната и напориста Шарън. Самовлюбена, хирургически „подобрена“ и прекомерно гримирана, Шанън никак не си дава сметка как изглежда отстрани и твърди, че мрази хората, които преиграват, макар самата тя да е от тях.

За доброто настроение на армията жълти миньони на Гру в АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 се грижи Фарел Уилямс, който е част от екипа, създал саундтрака към филма. „Екипът на Illumination е много креативен и аз трябваше да направя музика, която да отговаря на колоритната визия на филма“, коментира музикантът. „Този път определено искахме да направим нещо по-емоционално. Нещо, което пасва на 70-те години. Аз съм роден през 70-те, така че веднага улових този дух“.
В тон с динамичния ритъм на музиката и с гласовете на едни от най-обичаните български актьори, АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 идва в кината с обещанието да се превърне в най-щурото филмово приключение това лято. С помощта на серия нечаквани обрати и шеговити намигвания от съдбата, бившият злодей номер едно Гру ще се превърне в грижовен и любящ баща. Миловидните жълти миньони от своя страна ще сменят нрава и… цвета си. На пъстрата палитра от емоции българските зрители ще могат да се насладят още по-пълноценно в уникалното киноизживяване 4DX, добавящо движения на седалката, разпръскване на водни капки, усещане за вятър и аромати от сцените във филма.

АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 идва в кината у нас на 5 юли в 2D, 3D и 4DX. Още информация за филма може да намерите на официалната българска Facebook страница на поредицата http://www.facebook.com/AzProkletnikat.

Сподели в: