Акага пред Kafene.bg: Нямаме търпение да видите концерта ни с Орлин Горанов!

На 30 ноември един от най-емблематичните гласове на българската музика – Орлин Горанов, ще завладее сцената на НДК заедно с фънк формацията Акага. В зала 1 ще чуем най-популярните песни на любимеца на няколко поколения, поднесени по един различен, модерен и смел начин. Големият концерт-спектакъл „Споделено“ ще представи и изключителните певици от Трио Тринити, щрайх квартета Destiny Quartet и още редица интересни гост музиканти.

Ето какво споделиха от Акага пред Kafene.bg, броени дни преди събитието.

– Здравейте! Готвите нов концерт в Зала 1 на НДК. Развълнувани ли сте?

Естествено, всеки път, когато стъпим в тази зала, се вълнуваме, а още повече сега, тъй като излизаме заедно с един от най-емблематичните български певци – Орлин Горанов.

– Бихте ли загатнали какво сте подготвили за почитателите си този път?

На концерта ще чуете песните на Орлин пречупени през нашия вкус, а и също така той ще се включи и в наши песни. Замислили сме едно много интересно и цветно шоу. Нямаме търпение да го видите.

– Изнасяте концерти от години. Как, според вас, се е променила публиката във времето?

Ние често работим в чужбина, но най-приятно ни е когато свирим пред наша публика и пеем на роден език. Мисля, че публиката много добре познава фалша и винаги реагира, когато види нещо направено професионално и с вкус.

– А как сте се променили вие?

Ние се опитваме да се променяме, тъй като и музиката непрекъснато се променя. А е много важно човек да следи тенденциите за да не е демоде.

– Събитието, което очакваме на 30 ноември, ще се проведе съвместно с Орлин Горанов. Как и защо се случва тази колаборация?

Удоволствие е да се работи с певец с такава харизма. Отдавна замисляме този концерт и се радваме, че ще можем да го представим на българската публика на 30 ноември.

– Можем ли скоро да очакваме нови ваши парчета?

Разбира се. Работим поняколко проекта. Ще ги споделим с публиката, когато узреят достатъчно!

 

Билети за концерта на Орлин Горанов и Акага на 30 ноември в зала 1 на НДК на цени от 20 до 95 лв. може да намерите в мрежата на Eventim.bg.

Сподели в: