Айрън Мейдън забиват след броени дни!

Остават броени дни до дългоочакваното шоу на най-великата хеви метъл група на всички времена АЙРЪН МЕЙДЪН!!! По своя мащаб концертът се очертава да се превърне в най-грандиозното музикално събитие на 2007 година! Очакват се над 30 000 почитатели на легендарната банда да взривят стадион Локомотив на 4 юни! Точно седмица преди датата на концерта, бяха регистрирани 25 000 продадени билета. Интересът към предстоящото събитие и напливът от фенове към касите на Тикетпро са огромни, но все още има ограничено количество билети.

Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 16:30ч. За пореден път призоваваме всички, закупили бители за шоуто, да организират придвижването си към стадион Локомотив в ранния следобед.
Организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис и Каменица са подготвили за тях много приятни емоции в часовете преди началото на концерта. На стадиона ще има изобилие от леденостудена „Каменица”, която няма опасност да свърши, защото са предвидени 11 точки на продажба, 25 съоръжения и 50 крана за наливна бира.  В зоната на стадиона ще бъдат разположени и различни щандове с храни, както и официален с мърчъндайзинг на АЙРЪН МЕЙДЪН – шапки, фланелки и дискове, включително с последния размазващ албум на групата „A Matter Of Life And Death”, който излиза у нас за Анимато Мюзик/ EMI.

От 16:00ч до началото на концерта за доброто настроение на феновете ще се пускат парчета на любими метъл банди, които ще озвучават целия стадион Локомотив.

Концертът на АЙРЪН МЕЙДЪН в България се осъществява благодарение на Каменица, със съдействието на Вивател.

Както всяка голяма група от световна величина, АЙРЪН МЕЙДЪН пристигат за концерта си в София със собствена 30-тонна продукция – сцена, осветление и звук. Строежът на сцената започва на 2 юни от 8 чaса сутринта, а 200-членният технически екип на групата пристига ден по-рано.

Последната гореща новина около краткия престой на АЙРЪН МЕЙДЪН в България е, че голямото име в световната музикална индустрия  Род Смолууд, който е дългогодишен мениджър на великата група, се съгласи да направи ВИП среща с избрани български медии. Това е човекът, който повече от 30 години неотлъчно стои зад АЙРЪН МЕЙДЪН, почти от самото създаване на бандата и е изключително интересен събеседник. Род Смолууд ще посрещне едни от основните медийни партньори на концерта в специално обособено помещение на стадиона, час преди качването на АЙРЪН МЕЙДЪН на сцената. Той ще почерпи своите ВИП гости с леденостудена бира „Каменица” и ще отговори на различни въпроси от страна на медиите.  Има голяма вероятност по време на тази ВИП среща да се присъеди някой и от членовете на групата и да поздрави специалните гости.

    Гримоьорните на АЙРЪН МЕЙДЪН по време на концерта ще бъдат заредени с бира „Каменица”, плата с пуешки и пилешки специалитети, различни видове ядки и тако чипс.
За вечеря за всеки от членовете на мегагрупата ще бъде приготвено различно ястие. Фронтменът Брус Дикинсън е поискал задушени пилешки гърди с моркови и аспержи, басистът Стив Харис –  пиле с бял сос и броколи, барабанистът Нико Макбрейн ще хапва сьомга на скара с зелена салата, а китаристът Яник Гърс – пушена херинга на скара със задушени зеленчуци. Другите двама китаристи – Ейдриън Смит и Дейв Мъри – са пожелали за вечеря френски специалитети.

Сподели в: