Айдълите Тома и Нора пеят безплатно в Пловдив

Рокаджията Тома, победител във втория сезон на телевизионното музикално шоу Мюзик Айдъл, и Нора, която остана втора на финала след зрителския вот, са звездите на купона под знака на Свети Валентин, който е подготвил екипът на мол „Галерия Пловдив”.

Пловдивчани и гости на града ще могат безплатно да чуят и видят на живо надпяването между двамата музикални идоли /нещо като рунд втори на финала на реалити формата/ на 12 февруари /събота/ от 16 часа в източния атриум на търговско-развлекателния комплекс, до входа на хипермаркет „Карфур”. Концертът преди Деня на влюбените ще „дирижира” шоуменът и майстор на илюзионното изкуство Боби шоу. Партито освен музика, включва забавни игри и невероятни награди: уикенд за двама в Банско, отбрани марки вина, ваучери за ледената пързалка, стената за катерене, боулинга и още много изненади.

Не може да се чества Свети Валентин без да се уважи и традиционния български празник на лозарите и виното – Трифон Зарезан. В неговото навечерие – на 13 февруари от 12 часа в източния атриум гостите на „Галерия Пловдив” ще  тропнат хорце с Ансамбъла за български народни танци „Гео Милев” при Община Пловдив. Изпълнителите от фолклорната трупа ще покажат уникална палитра от танци, с която разнасят славата на страната ни по света.

Сподели в: