"Азбука за астронавти" – нова детска книга

„Азбука за астронавти“ – Космическа азбука за любознателни малчугани е нова детска книга от Издателство "Софтпрес" (Страници 32, цена: 5.99 лв.)

Разработена в сътрудничество с НАСА, „Азбука за астронавти“ е пълноцветна занимателна книжка, която предоставя на малчуганите забавен начин да научат родната азбука, а заедно с нея и множество любопитни факти за космоса, и то в компанията на любими герои – разгневените птици и зелените прасета! Освен че ще научат най-важното за Луната, планетите, съзвездията и черните дупки и ще се запознаят с ръкописните букви, малките читатели ще решават забавни задачи, заплетени лабиринти и хитроумни загадки.

„Азбука за астронавти“ е част от специализираната серия образователни книги, подготвени от създателите на Angry Birds в съответствие с високите стандарти на финландската образователна система. Следвайки мотото: „Когато обучението е забавно, можеш да завладееш света“, съдържанието на поредицата „Играй и учи с Аngry Birds“ е съобразено с основните елементи, които правят обучението забавно: да обичаш това, което правиш; да не се страхуваш да се провалиш; да те ценят за това, което си, и да се обучаваш в сигурна и защитена среда.

До този момент с марката ANGRY BIRDS са издадени: „Angry Birds – забавни игри“, „Angry Birds Space: стикери“, „Angry Birds: стикери“,  „Angry Birds: Оригами“,  „Angry Birds: Маски“ и „Голямата Angry Birds книга“.

Сподели в: