Ади Василева: Моят блог ме кара да търся и да намирам вдъхновение навсякъде

В Международния ден на блогърите – 14 юни – ви срещам виртуално с Ади Василева и нейния блог http://apieceofadi.com/

Откога водиш блога?

Всичко започна през пролетта на 2012 г. и вече четири години върви с пълна сила. Беше точно преди разцвета на блогосферата, когато бяхме само шепа блогъри. Сега сме цяла войска, с която заедно създаваме готино съдържание и общности около темите, които ни интересуват. Преди повече от година създадох и Facebook група, която цели да обедини всички български блогъри на едно място и се радва на голям интерес.

Как се разви блога ти от началото досега? Готова ли си за още промени?

Промяната е прекрасно нещо и трябва постоянно да се случва в положителна посока. Блогът ми се променя редом с мен, с интересите и желанията ми. Постоянно разширявам темите, по които пиша и мисляче аудиторията наистина се кефи на това.

Кой е най-популярният ти блог пост?

Този, в който разказвам как дарих косата си за направата на перуки за онкоболни. Продължавам да получавам съобщения за този пост почти всеки ден. Помня имената на всички момичета, които са ми писали, че са дарили косите си. Всички те ме мотивират да продължавам и ми пълнят душата с позитивизъм и радост! (Може да прочетете "Дари перука".)

Вярваш ли, че блогърите променят света на информацията в интернет и са за предпочитане от медиите?

Блогърите променят света на информацията със сигурност, но са съвсем различен канал за комуникация в сравнение с медиите. Силата им е в диалога и независимостта, която имат и докато я пазят ще бъдат безценен пазител на свободата на словото.

Какво ще кажеш  на хората, които се колебаят да си направят блог?

Давайте смело! Няма какво да губите, блогването те научава да търсиш и да намираш вдъхновение навсякъде. Помага ти да разплетеш мислите в главата. Дори да усмихнеш само един човек, всичко ще си е струвало.

И още един разговор с нея, като участник в семинар за бюти блогъри.
Адриана Василева: И дигиталният маркетинг, и красотата изискват безупречни визуални стимули

Още по темата за блогърите:
Творчески тандем между блогър и моден дизайнер на модната седмица в Милано

Сподели в: