Автори на издателство Сиела в инициативата София диша

Зад водещата българска марка “Сиела” стои най-голямото издателство за специализирана и художествена литература в страната. Тази година Сиела се включва в инициативата София диша с част от доказани вече имена от издателското си портфолио. На 21 август ще имате възможност да се срещнете и поговорите с Людмила Филипова, Михаил Вешим, Калин Терзийски, Весел Цанков, Ангел Игов.

21.08 /неделя/ от 16.00 часа
Издателство Сиела представя Весел Цанков и Блогът на местния идиот. Публиката ще подгряват виртуозните актьори Латинка Петрова и Пламен Сираков.

21.08 /неделя/ от 17.00 часа
В този час може да чуете текстове  от  Ангел Игов и Петър Чухов. 

21.08 /неделя/ от 18.00 часа
За всички с желание за творчески изяви и богата фантазия, за читателите на романа Аномалия, за любопитните да научат повече за света отвъд десктоповете или просто за търсачите на приятните мигове, издателствата Сиела и Ентусиаст, и писателката Людмила Филипова ви канят да почувстваме и изобразим заедно атмосферата на един от най-вълнуващите романи на годината Аномалия.  За всички от 0 до100 години са поканени да изобразят на специални платна представата си за мистичния герой Айн и неговия свят от романа Аномалия. Най-добрите предложения ще бъдат наградени и ще бъдат използвани при евентуалното филмиране на романа. Ще имате възможност да послушате музика, да потанцувате, да разговаряте с автора на романа Людмила Филипова както и да получите автограф. Свежестта е от "Ментос"!

21.08/ неделя/ от 19.00 часа
Среща разговор с Михаил Вешим автора на нашумелия роман Английският съсед, продуцента на едноименния комедиен сериал по Бнт Пенко Русев и актьорите Ирен Кривошиева и Слав Бойчев.  Сериала Английският съсед започва да се излъчва от септември по БНТ.

21.08/неделя/ от 20.00 часа
Лудостта на Калин Терзийски! Заразна ли е тя?

Сподели в: