Абитуриентска колекция Секс…

Да, добре сте прочели, новата ни абитуриентска колекция рокли наистина се казва “Секс…”.
Но не този – преекспонирано показния, а онзи, с многоточие… Готова съм да се обзаложа с вас за “горещото” усещане, което ще изпитате, гледайки кадри от последния ни клип, наистина пет минутна “жега”…

Визията, на която екипът на SIA – продуцентите на “Биг Брадърс” – и този, на фотографът Енчо Найденов се спряха е – “откровен сексапил”. Една “гореща” вечер, един луксозен хотел, едно красиво момиче, което със сигурност ще разпали до n-та степен въображението ви – това е новата ни концепция за сезона, а най-страхотното е, че този път камерата не е в ролята на страничен наблюдател на фотосесията, този път тя, лицето на марката позира за Вас. Пригответе се, фотосесията е мнооого, мнооого секси!!!!!!!!
Вижте какво сподели Десислава Денчева, лице на марката – “… Когато стилистът на фотосесията и режисьорът ми разказаха каква е новата ми визия и ролята, която трябва да “изиграя”, първоначално се притесних, видимо се притесних, защото е различна от всички мои превъплъщения до този момент. Притеснена бях дори когато ме гримираха минути преди да започнат снимките… до момента, в който се облякох и видях отражението си в огледалото. Тази рокля, аз в тази рокля… Изумително – как е възможно една рокля да ме преобрази така?!
Секси, палава, магнетична… Забравих, че трябва да “играя” роля, не се бях замисляла до сега че аз, тя – всички ние носим в себе си “лошото момиче” и е невероятно усещането, когато една рокля ти дава увереността и силата да хипнотизираш всички с присъствието си, абсолютно всички!”

Петнадесет изключително луксозни ръчно изработени рокли – са само част от колекцията ни от официални рокли в “Холивудски” стил, които ще Ви накарат да се замислите – какво повече от това, което ще видите във филма можем и сме приготвили за Вас… От кораловия цвят и портокаловия оттенък на оранжа до безспорния фаворит този сезон – златото – такива ще сте вие, момичетата на “Галинел”. Колкото до “убийствения” ръчния труд – знаете, той стана синоним на луксозната ни линия.
Горда съм като собственик на марката да заявя, че отделът ни става все по-ексцентричен – златни елементи, преплитащи се с черни камъни “Сваровски”, небесносини естествени камъни и кристали в цвят “горчица”, люлякови пайети, комбинирани с тревистозелени и златисти кристални плочки… Казах ви, отделът ни “ръчен труд” е от млади, изключително амбициозни дизайнери и затова се развива така динамично. А линията… Ах, линията.. Поздравления за конструкторския ни екип – дяволски добри сте! Пищни, пищни деколтета, дълбоки, дълбоки цепки и много, много голи гърбове… Страхотно, нали? Тук е моментът да ви съобщя, че от този сезон имаме двама нови консултанти, които ще работят само с тези от Вас, които имат по-малък бюст и смятат, че пищните деколтета и голите гърбове са тема “табу” за тях. Изненадана съм, не, впечатлена съм от изобретателността на тези две жени и ефекта, тип “уондър-бра”, който сами ще постигате оттук нататък – винаги, по всяко време!!!! Край на култа към пластичните операции – да живее красотата на естествените форми!

Когато разработвахме абитуриентската колекция от официални рокли, аз и дизайнерския ни екип имахме за цел да обхванем различни “типажи” момичета – така всяка една от вас ще намери себе си. Днес ще поговорим за…

КУПОНДЖИЙКАТА

Вие сте “душата” на всяка компания. С вас никой никога не може да скучае, приятелите ви определят като щура, непокорна и непредвидима… Това със сигурност не ви плаши, вие знаете, че сте различна, но какво по-хубаво от това?! И т. к. винаги сте свикнали да бъдете център на внимание – знам, не го целите, но винаги така става, нали? – горещо ви препоръчвам безспорния хит този абитуриентски сезон – златистият цвят. Тук е моментът да ви успокоя – няма значение колко сте висока, слаба, пълна, брюнетка или блондинка… Златото е абсолютният фаворит и е подходящо за всяка една от вас – единственото условие е шоколадов слънчев загар. Колкото до линията на роклята… в горната си част тя е изпълнена от фина като паяжина мрежа и плътно описва линията на тялото ви – захвърлете сутиените, вечерта ще е гореща! Карамелено-златисти камъни “Сваровски” и пет-цифрени стойности пайети, описват областта около бюста, задължителен гол гръб и…. фризе, изпълнено от 100% копринен сатен – “убийствено”, нали?
Мислите, че сте с малък бюст и смятате че е проблем това – всъщност нямате проблем, защото в роклята има вградени уондърбра подплънки, които са с телесен цвят и повярвайте ми, придават повече от обещаващи форми на тялото ви.
Ефектен блясък на роклята и секси излъчване от вас – кажете ми как да останете незабелязани?

ТРИУМФИРАЩАТА

Нека не се лъжем – вие обичате да създавате “вятър” около себе си и обичате как да кажа – чувството, да сте на върха. Вашият стил на обличане е абсолютно ексцентричен, каквато всъщност сте и вие самата. З дрехите, които носите мога със сигурност да кажа, че не изхождате от това да са удобни, най-важното е да са ефектни и да правят не просто впечатление, да правят невероятно впечатление. Вие сте родена за Холивуд! Ето защо смятам, че силуетът на вашата рокля трябва да бъде достоен за “Оскар” – класиката на черно-белия контраст и “тонове” френска дантела и коприна. Безброй ръчно обработени рози, които преливат на черен фон, над двайсет тоналности мъниста носещи в себе си черния цвят – от оловно-сиво до антрацит-черно и искрящо бели кристали, изпълващи сърцевината на цветята – когато видях проекта на тази рокля аз, главния дизайнер на марката останах просто без дъх. Няма нищо по-вълнуващо от силуета на “риба” – линия, плътно следваща извивките на тялото ви до областта на коляното и изведнъж – пищно разхищение на метри, метри текстил надолу…
Влизате триумфираща и в разгара на вечерта – променяте коренно силуета – повдигате роклята и следвате ритъма на танца – вечерта ще е гореща!

Очаквайте и останалите модели от колекцията.

Коментари:

Първо искам да кажа, че повечето рокли ми харесват. Няма спор, че са постигнали целта си – красиви са, особено ако ги носи красиво момиче. Но, струва ми се, че изобщо не са подходящи за бал, още по-малко за абитуриентски бал. Не само защото почти нищо не оставят за въображението, но защото са си направо за плажа и въпреки че са лъскави, има нещо всекидневно в тях. Думата “бал” открай време се свързва с думата “рокля”. В повечето модели сякаш липсва именно роклята. А точно за нея мечтае всяка ученичка докато се разхожда из училище с гол кръст и секси цепки. Нали на бала трябва да е различно? В живота на жената има много поводи да се облича с представените тоалети – приеми, официални вечери, различни партита. Но балът и сватбата са специални моменти и роклите за тях трябва да са специални. Сега, когато коприната и дантелите навлязоха във всекидневния живот, за дизайнерите е все по-трудно да разграничат нощницата от вечерната рокля. Наистина е нужен много, много тънък усет.
Маргарита Кехлибарова, 31 г.

Спор няма, че роклите са невероятни .. ама и цените им са… 😛
Катина Василева, 18 г.

Сподели в: