Абитуриентска колекция Секс…( част 3)

Това са последните модели от Абитуриентска колекция Секс.

ПРИНЦЕСАТА

Добре дошли в приказния свят на “ГАЛИНЕЛ”! И като във всяка приказка се случват чудеса. Визията на роклята, за която ще говорим днес е подходяща за абсолютно всяка една от вас, независимо от това колко сте висока, дали сте слаба, какъв цвят имат косите ви и какъв е тенът на лицето ви… Дълбоко пищно деколте, силно изрязано там, където се образува най-сладката гънка на гърдите ви, преминаваща в ромбоиден стилизиран елемент от естествени камъни – и това е само началото… “Ръждиви” пръчици, носещи запазения цвят “Сахара”, люлякови кристали “Сваровски” с диаметър над 2 см, ръчно-обработен седеф и златисти перли – сами разбирате какво съм имала предвид, когато ви казах, че визията днес е “приказна”. Колкото до силуета… задължителен гол гръб и талия и тонове метри текстил – 100% копринен сатен за основа, фина като паяжина дантела, плътно бродирана на флорални мотиви и ръчнообработена с кристали. Златисто-зелени и люлякови цветя в бясна надпревара за надмощие – изключително рядка дизайнерска комбинация. И ако си представяте кринолини и куп булчински реквизити, които неминуемо до този момент сте свързвали с визията тип “принцеса”, мога твърдо да ви заявя, че ефектът на линията “Галинел” е в изобилието текстил. Лекота на текстила – 100%-овата коприна е виновна за това – и смайващо пречупване на светлината, което само кристалите на “Сваровски” са в състояние да постигнат – такива ще сте вие, приказните момичета на “Галинел”.
И т. к. това е най-бляскавата от всички визии, горещо ви препоръчвам естествен грим, естествена коса, липса на всякакви аксесоари… роклята е толкова ефектна и впечатляваща, че всичко допълнително прибавено от вас ще дойде “в повече”. Не забравяйте, има едно единствено условие за блестящата ви визия – шоколадов слънчев загар – роклята носи златистия нюанс на цвета “сахара”; представяте ли си шеметния контраст между текстила и тялото ви?!

Ф А Т А Л Н А Т А


Черен, антрацит-черен цвят и миниатюрна, изключително миниатюрна дължина – това е “най-горещия” дизайнерски проект, който някога сме създавали. Когато отделът ни от психолози разработваше вашия профил, ние, дизайнерския екип в “ГАЛИНЕЛ”, бяхме наясно, че създаваме рокля за момиче с “убийствено” тяло, което винаги знае какво иска и винаги го получава. Знаехме така също, че владеете до съвършенство “езика на тялото” и не сте от най-приказливите – не е и необходимо, малко са тези като вас, които могат да печелят всички… просто с поглед. Ето как създадохме официална версия на “ученическия” стил, но не в познатия, строг вариант, а секси, безумно секси. Оловно-черни камъни “Сваровски” пищно изпълват контурите на предварително бродирани флорални мотиви и преливат в контрастни златисти форми.
Ефектен гол гръб, завършващ в стилизиран “колан”, ръчнообработен със кристали, достигащи шест-цифрени стойности и … минималистично плисе – такива ще сте вие, “фаталните” момичета, носещи рокля от последната колекция на “ГАЛИНЕЛ”. Контрастът – това е малката дизайнерска “тайна”, която използвахме, създавайки визията на вашата рокля – дълбочината на цвета антрацит и светлината на златото, “неприличен” сексапил в областта до ханша, завършващ с “целомъдрена” плисе-поличка – фатално ученическо излъчване – вечерта ще е запомняща се!

Ч У В С Т В Е Н А


Здравейте, загадъчни момичета! Гръмогласен кикот?! Предизвикателно поведение?! Показно облекло?! Не, това със сигурност не сте вие. Интригуващи – ето какви сте. Ето защо, когато разработвахме вашия дизайнерски профил аз и моят екип имахме за цел да подсилим мистичното у вас. Не, не си представяйте ярки цветове – вашият профил е “тиха елегантност”, вашата тоналност – небесносинята. Стилизирана ромбоидна плочка, преминаваща в лъчи от кристали и камъни описва областта под бюста и зоната от талията надолу – ефектът впечатляващ гол гръб и силно, силно изрязана талия. Хиляди седефени пръчици, златисти миниатюрни мъниста, млечнорозови и тюркоазеносини камъни “Сваровски” са внимателно подбрани и ръчно-обработени под формата на кристални пискюли – целта, всеки ваш жест да се превърне в събитие. Това е единствената рокля от абитуриентска колекция “Секс…”, която носи магията на Изтока. Колкото до деколтето – то е “гофрирано” за специален ефект, но не така показно както при другите визии от колекциите, защото нашата цел, създавайки проекта на тази рокля бе: “Да засилим вашата чувствена загадъчност”. И успяхме. Определено успяхме! Изключително изискана – такава е вашата рокля – по нея няма да видите шевове! Да, добре сте прочели – по тази рокля наистина няма да видите шевове.
Помните ли, за нас вие сте мистична, точно като роклята, която създадохме специално за вас – “кристално” покритие на шевовете – това ще е нашата малка тайна с вас!

СЛЪНЧЕВАТА


Здравейте, “слънчеви” момичета! Днес ще поговорим за всички онези от вас, лъчезарни, винаги усмихнати, оптимистично настроени и заредени с огромна доза позитивизъм момичета. Сигурно вече стотици пъти са ви казвали, че в момента, в който се появите – стаята сякаш оживява, а от вас струи светлина, светлина… Да ви обзема неспокойствие? Или мрачно настроение? – никога – утрешният ден ще е по-добър, колкото и невероятно да изглежда днес това.
Ето защо, когато създавахме дизайнерския проект на вашата рокля държахме на портокаловия оттенък на цвета оранж – слънчево-свежи – ето такива ви видяхме единодушно с целия ми екип. И тогава се намеси отделът ни от конструктори, които решиха да подчертаят всички извивки на тялото ви, създавайки силуетът “русалка”… И се получи… наистина “дяволски” секси… Две кристални полуокръжности, докосващи се точно в областта на талията, дълбоко, V-образно деколте и цветя, хиляди ръчно-обработени цветя… И за да подскажем на всички за вашия весел нрав избрахме текстил, специално щампован на огромни преливащи се слънчогледи, които отблясват при всяко ваше движение. И т. к. нашия психологически отдел подчерта че имате лек характер, ние – дизайнерите асоциирахме този факт с ефирността и изпълнихме роклята от 100% копринен сатен и 100%-ва коприна. И.. още нещо – отделът ни “ръчен труд” вгради 100 полускъпоценни камъни, носещи малинов, карамелен и златист оттенък.
“Истинско произведение на изкуството!!!!” – това възкликна лицето на марката Десислава Денчева, докато снимаше клипа “Абитуриентска колекция “Секс…” Да й се доверим, какво ще кажете?

Сподели в: